Saturday, April 7, 2007

Final Exam End...

Assalamualaikum...
akhirnya...'peperanganku' berakhir jua.Suppose aku abis xm 3hb...tp sbb paper Psychometrics Application aku yg sepatutnya 26hb ari tu dtunda cz of..not really sure why and what happened to da venue???dgr hearsay jer...foyer 3 tu disabotaj! therefore, aku tpaksa la duduki xm tu ari ni...susah tahap..ntah la..aku redha jer...lulus pn jadi la...sbb aku bharap carry marks aku yg akn mbantu nanti...
dan dsbbkn ari ni last paper aku..aku x leh blk kampung!mama....nak blk..but i can't! i have 2 stay here for more 2 weeks sbb inter-school debate...7 - 17hb..maknanya cuti aku dlm 3-4 ari jer.23hb new semester begin sbb aku amik short sem...rumet aku senang lenang je kat umah cuti 3 bln! huhu...kesepian la aku...da la hamster aku pn da wat balik umah ciksu...rindu Browny & Stuart Little!hehe..
abis jer xm terus bgegas ke mootcourt 4 da 1st mass gath interschool debate...aku rasa mcm da lambat,tp biasa la kalau da namanya program org melayu, aku bukanlah lg dikira lambat!hehe..dgn muka selambanya aku masuk mootcourt tu & duduk kat depan skali buat muka toya!haha..lama la pulak gath ni..bygkn pukul 2ptg br habis dr 11.30pg??aiyo..aku da lapar tp tahan jer la...blk aku terus mkn dgn suhaina...sambil makan ktorg bcerita pasal cerita hati ktorg..cerita psl future plan...pastu elok jer lepas makan solat zohor..masing2 jd ular sawa!haha..penat punya pasal...tiba2 teringat kat seseorng..huhu..SELAMAT BEKERJA!

1 comment:

Davina said...

You write very well.